Αποστολές & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
 • Με αντικαταβολή (δηλαδή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας) μόνο με ΕΛΤΑ και courier
 • Μετρητά στο κατάστημά μας
 • Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • EUROBANK

  • ALPHA BANK


Προμήθειες και έξοδα τραπέζης βαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με τα ΕΛΤΑ η με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. Στη περίπτωση αυτή αναλαμβάνουμε την παράδοση στο πρακτορείο δωρεάν και ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα του πρακτορείου. Για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά του πρακτορείου προς την διεύθυνση παράδοσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία η της υπηρεσίας που επιλέξατε.
 
Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το ΦΠΑ και ισχύουν για παραλαβή από την έδρα μας. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

 

Επιστροφή προϊόντος

Τα προϊόντα μας επιλέγονται με προσοχή, έχοντας προδιαγραφές και εγγυήσεις ποιοτικά προϊόντα στην χαμηλή τιμή.
Για να είναι άνετες οι αγορές σας έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε το προïόν με την  προϋπόθεση φυσικά να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία και να μην έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 1. Τα προïόντα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ για το άριστο της συσκευασίας και του προïόντος πριν σταλούν. Συσκευασίες, προϊόντα που πριν τα παραλάβετε είναι κατεστραμμένα, σκισμένα, παραβιασμένα τα παραλαμβάνετε με δική σας εύθηνη. Υποχρεωτικά ελέγχετε τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και ειδοποιήστε μας την ίδια στιγμή ή μην το παραλαμβάνετε.
 2. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελιάς σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνά τις 2 ημερολογιακές μέρες.
 3. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Σε περίπτωση φθοράς της σκευασίας υπάρχει χρέωση 15€ και σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας τής σκευασίας καθώς και σε περίπτωση που έχει χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα η επιστροφή δεν γίνετε δεκτή.
 4. Στην περίπτωση της επιστροφής προϊόντων τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο ΠΕΛΑΤΗΣ.
 5. Το προϊόν να δοθεί για επιστροφή στη COURIER που σας το έφερε. Την συσκευασία να έχετε τοποθέτησει το προϊόν σε ένα πιο μεγαλο κουτί. Μέσα στη συσκευασία να έχετε τοποθέτησει την απόδειξη ή αντίγραφο και ένα έγγραφο που να εξηγεί το λόγο που το επιστρέφετε ή να πάρετε τηλέφωνο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους παραπάνω όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Όλα τα προϊόντα μας  ελέγχονται διεξοδικά και παραδίδονται στον πελάτη έτυμοι για λειτουργία

 

 

 

Η εγγύηση ισχύει όταν η εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Δεν έχει γίνει επέμβαση τρίτου (τεχνικού ή μη) παρά μόνο από το Service μας και εφόσον η βλάβη παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο  χρονικό διάστημα της εγγυήσεως  από τον πρώτο αγοραστή που θα το χρησιμοποίηση.

 

 

Η εγγύηση έχει ισχύς από την ημερομηνία αποστολής στον αγοραστή και  αφορά την δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικών εξαρτημάτων. Για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας αγοράς και της παροχής της εγγύησεως απαιτείτε η προσκόμιση του Δελτίου Αποστολής ή Τιμολογίου - Δελτίου Αποστολής του προμηθευτή σας.  Επειδή οι πιθανές βλάβες των ηλεκτροκινητήρων και των ηλεκτρικών μερών τους οφείλετε αποκλειστικά σε εξωγενείς παράγοντες (πτώση τάσης, πτώση φάσης, κακός χειρισμός κλπ.) η εγγύηση δεν καλύπτει τον ηλεκτροκινητήρα και τα ηλεκτρικά του μέρη.

 

 

Κατά την περίοδο της εγγύησεως τα εργατικά και τα ανταλλακτικά παρέχονται δωρεάν εάν το μηχάνημα ή το εξάρτημα μεταφερθεί στο εργαστήριο μας. Το κόστος μεταφοράς και αποστολής βαραίνει τον αγοραστή.

 

 

Από εγγύηση εξαιρείται κάθε απαίτησης για ζημιές άμεσες ή έμμεσες σε πράγματα ή πρόσωπα καθώς επίσης κάθε ζημιά από πρακτορεία μεταφορών ή από τον ίδιο των παραλήπτη.

 

 

Σε περίπτωση που καλείτε τεχνικός μας για ανύπαρκτη βλάβη ή βλάβη η οποία οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες (κακή εγκατάσταση κτλ.) και όχι σε ελάττωμα του μηχανήματος,  επίσκεψη του τεχνικού θα βαρύνει τον αγοραστή.

 

Η αγορά του μηχανήματος σημαίνει την αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων αγοράς εγγύησης και χρήσης.

 

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ χρήστη και εταιρίας εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό και αρμόδιο δικαστήριο επίλυσης της διαφοράς είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια Δικαστήρια του Νομού Αττικής

Συνέχεια
clear-bug-div
Νομίσματα